Werken bij KS Profiel
ben je ondernemend, betrokken, leergierig, eerlijk en vooruitstrevend?
Committed

Werken bij KS Profiel

Toe aan een nieuwe werkgever?

Ben je toe aan een nieuwe baan, of je eerste baan, of aan de belangrijke ‘volgende stap’ in je carrière? Wil je bovendien graag werken bij een krachtig, innovatief en sociaal betrokken familiebedrijf? Dan zou KS Profiel wel eens je nieuwe werkgever kunnen worden.

Wat verwachten we van jou?

Als KS Profiel doen we geen enkele concessie aan het streven om onze groeiende klantenkring, naast op maat gesneden services, een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Deze gedrevenheid komt tot uiting in een sterke financiële balans en een gestage groei. Vandaar dat wij constant op zoek zijn naar nieuwe vakkundige medewerkers. Van jou, maar natuurlijk ook van onze bestaande medewerkers, verwachten wij een eerlijke, gemotiveerde en professionele instelling. Met jou als vakman en betrokken teamspeler kunnen we als internationaal actieve onderneming samen verder bouwen aan een gezonde toekomst. Samen sterk dus. Gedreven professionals bieden wij een prima betrekking met ruimte voor verdere ontplooiing. Kijk in de linker kolom van deze pagina naar onze actuele vacatures. Maar open sollicitaties zijn uiteraard ook welkom. Laat ons weten wat je kunt, wat je wilt, welke ervaring je hebt en wat je van ons verwacht. Wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel.

Prima werksfeer, prima arbeidsvoorwaarden

Bij KS Profiel hechten we veel waarde aan een toegankelijke, ontspannen werksfeer en een gezonde teamgeest. Daarnaast vinden we het belangrijk dat medewerkers zich bij ons thuis voelen. In de regio hebben we een goed imago als werkgever en dat uit zich onder meer in een gering personeelsverloop. Elke middag staat in ons bedrijfsrestaurant de lunch klaar voor iedereen die op dat moment in het bedrijf aanwezig is. Zo maak je als (nieuwe) medewerker snel en makkelijk kennis met andere collega’s, weet daardoor goed wat er speelt, terwijl in zo’n informele sfeer vaak interessante nieuwe ideeën ontstaan. Onze medewerkers maken deel uit van gedreven teams en krijgen, naast een goed salaris mogelijkheden voor verdere ontplooiing. Kortom, wij bieden prima arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Als KS Profiel zijn wij een dynamische, internationaal actieve onderneming in de metaalsector. We produceren koudgevormde stalen profielen en (geslit) bandmateriaal. Onze producten worden wereldwijd geleverd en vormen de basis voor dragende constructies van uiteenlopende producten. Te denken valt hierbij aan kassen, geautomatiseerde magazijnstellingen, speciale frames voor zonnepanelen, ondersteunende constructies van tunnels, maar ook aan lichte en sterke onderstellen van trailers en aanhangwagens. In nauw overleg met onze opdrachtgevers worden de systemen door onze R&D- en engineeringafdeling ontwikkeld en/of geoptimaliseerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van intelligente 3D CAD systemen, krachtige reken- en simulatietools en geavanceerde 3D printing technieken. De in de productie toegepaste speciaalgereedschappen ontwikkelen en vervaardigen we in eigen huis, wat in combinatie met het uitgebreide machinepark met meerdere productielijnen, betekent dat we slagvaardig en snel kunnen inspelen op zelfs de meest complexe vragen uit de markt. Ook logistiek streven wij naar optimale oplossingen. Onze productiefaciliteiten en logistieke vestigingen liggen op ideale geografische locaties met directe verbindingen over land, water en door de lucht. Al met al bieden we onze klanten hiermee op meerdere fronten passende oplossingen, zodat we met een sterk gemotiveerd team van 100 medewerkers niet voor niets zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in deze sector.

KS Profile has three key points for me: Quality, Price and Reliability in delivery !
Job%20bossers
Job Bossers, CEO JB Hydroponics bv
Looking for steel ? We sell more !
Davey
Davey van Elteren, Account manager at KS Profiel B.V.
As a family business, we’re a strong team. We’re in it to win: for and with the customer!
Leendert2
Leendert Noordzij, CEO of KS profiel B.V.
Our inventive spirit is always on the move. Finding innovative solutions with you, as a customer, to us is like a sport!
Test%20marijn
Marijn v.d. Werken, R&D Engineer at KS Profiel B.V.
Everyone at KS profiel is 100% committed creating excellent products.
Anita%20(p&o)
Anita Derks, Head Human Resources KS Profiel B.V.
Why not consider magnesium/zinc as an alternative to hot-dipp-galvanized profiles.
Peter
Peter van Vugt, Account manager at KS slit strip & sheets
Every day spent at KS is different. Every day’s a new challenge
Ronald2
Ronald Speksnijder, Operater, team leader at KS Profiel B.V.
KS Profile offers a good partnership: right on time, the right quality of steel !
Roelof%20v.d.klis%20reppel3
Roelof van der Klis, CEO Reppel bv
KS Profile has an experience in profiling we can learn from !
Dirk%20m
Dirk Monster, Managing director Laminex bv