Onze aanpak

U wilt uw profiel snel, volgens uw specificaties en tegen de juiste prijs. Daarom hebben wij onze aanpak er volledig op gericht om u te ontzorgen. Of het nu gaat om standaard profiel of een complex maatwerkprofiel. Van ontwerp, productie tot aflevering op uw adres: wij gaan ervoor om onze belofte waar te maken: Profiles you really want.

SAMEN STA JE STERK

Met grote passie voor techniek streven wij altijd naar de beste oplossingen voor u. Daarbij kijken wij goed naar uw vraag en de toepassing van het gewenste profiel. Met onze uitgebreide kennis van profileertechniek en uw branche kunnen wij voor u de beste en slimste oplossingen bedenken en produceren.

ONTWERP

Wanneer u een specifiek maatwerkprofiel wilt, kunt u de specificaties hiervan in elk gewenst bestand bij ons aanleveren: CAD, .PDF, DWG, NC1, DXF, STEP of andere formats.

ORDER

Bij het bestellen van een standaardprofiel geeft u aan een van onze verkoopadviseurs de specificaties van het profiel door, inclusief gewenste staalsoort en mogelijke nabehandeling. U krijgt zo snel mogelijk een offerte van ons, inclusief verwachte levertijd. Bij akkoord plannen we uw opdracht in en ontvangt u een gegarandeerde leverdatum.

GEREEDSCHAPPEN

Om de beste kwaliteit voor onze klanten te garanderen, fabriceren we onze profielen met behulp van onze eigen gereedschappen. Deze worden gemaakt door ons zusterbedrijf KS Roll Forming. Voor de standaardmaten zetten we onze universele gereedschappen in. Voor specifieke eisen maken wij onze gereedschappen speciaal voor u op maat.

INKOOP, PLANNING EN PRODUCTIE

Tijdens het ontwerpproces zorgen wij ervoor dat we het juiste staal tegen de beste prijs inkopen en op tijd ontvangen. Ook zorgt de planner in overleg met u dat de productie van de profielen op tijd van start kan gaan. Als de profileerlijn is ingericht en het staal is geleverd, starten wij het productieproces. Afgestemd op uw wensen en eisen verpakken we de profielen vervolgens en maken we ze klaar voor distributie.

DISTRIBUTIE EN OPSLAG

Via ons zusterbedrijf KS Project Logistics verzenden wij uw order tijdig naar het door u opgegeven adres, waar ook ter wereld. Ook kunnen wij profielvoorraden in opslag houden totdat u ze nodig heeft voor verwerking. Via QR-codes zorgen wij ervoor dat u overzicht houdt over de zendingen.

PROFILE SOLUTIONS YOU REALLY WANT.

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!